Sommarens byggprojekt

Alla vi som gillar att bygga brukar se till att ha ett ordentligt projekt att ta tag i under sommarens helger och kanske framför allt under semesterveckorna. Otaliga är de altaner och trädäck som byggs varje sommar!

Men i år kanske det är dags att bygga något annat. Tänk lyxig guldkant på tillvaron, härlig samvaro och någonting som ger er glädje varje gång ni ser det. Vi har några förslag nedan, men kanske är det något helt annat just du drömmer om?

En bar

I dessa tider när vi håller avstånd till varann eller helt undviker folksamlingar kan det vara dags att bygga sin egen bar. Visst, den kommer inte med en bartender, men å andra sidan behöver du inte heller betala lika dyrt för drinkarna.

Om du vill ha inspiration kan du till exempel besöka en takbar i Stockholm. Ta med dig stilen, och överför den till din alldeles egna bar. Bar funkar både ute och inne, eller kanske i ett uterum?

Attefallshus

Bygg ett extra hus! 25 nya kvadratmeter på tomten kan du använda som tonårsboende, gäststuga eller kontor. Kanske har din partner drömt om en skrivarstuga, ett syrum eller ett dataspelsrum?

Oavsett vad du vill använda huset till så är det ett roligt projekt att ta sig an.

Relaxavdelning

Du kan bygga en relaxavdelning antingen ute eller inne. Vi tänker oss något slags badmöjlighet, en dusch och kanske en bastu, med omgivande ytor att umgås på.

Välj ett uppvärmt bad så kan du använda det året om. Det är nästan magiskt att sitta i ett uppvärmt bad utomhus med mössa på huvudet en vinterkväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *