Ta in naturen i huset

När allt börjar och blomma ute, grenar slår ut och blir grön kan det kännas riktigt härligt. Då blir många lockad av att ta lite grenar från den egna trädgården och ställa in i en vas eller liknande som dekoration. Det skapar en levande stämning inne och kan både smyckas och prydas väldigt mycket. Dock ska man alltid dubbelkolla så att ingen som kommer på besök lider av svår pollenallergi. De kan i värsta fall få reaktioner också inomhus vilket inte är speciellt roligt för varken dom eller dig.

Söker man på internet går det att få otroligt mycket inspiration gällande vad man kan göra av naturmaterial som stenar och kottar. I kombination med varandra och tillsammans med lite färg kan det bli riktiga konstverk att ha inomhus. Dessutom något som man kan göra tillsammans med barn en regnig dag, bara man sedan innan har samlat in det man vill använda.

Något annat som är populärt att skapa är en stor lampa av grenar att hänga ovanför köksbordet eller i uterummet. Fördelen med denna typ av lampa är att man kan skapa den exakt så stor eller liten som man själv önskar. Hur många lampor man behöver eller vill ha är helt upp till en själv. Ha grenarna i det naturliga materialet, måla vitt eller hitta på något helt annat. Ingen lampa gjord av grenar kommer att vara lik den andra eftersom naturen skapar väldigt unika former och mönster för alla att upptäcka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *