Servera riktigt goda cocktails

Att blanda ihop en riktigt härlig cocktail att servera till dina gäster och som du kan varva bubblet med är väldigt trevligt. Det krävs heller inte särskilt stora inköp för att du ska kunna blanda ihop riktigt smakrika drinkar. Om du inte har några tidigare kunskaper om vilka smaker du kan kombinera så börja med enklare cocktails som Mojitos eller Espresso martinis. Både champagneglas, cocktailglas och tillbehör kan du köpa på Confidentliving.

Enkla drinkar att börja med

Innan du ger dig på lite mer krävande blandningar så är det alltid bra att börja med enklare drinkar. Det finns mängder av goda drinkar som endast består av några få ingredienser. Detta är också en stor fördel om du har en budget att hålla dig till och vill bygga på ditt drink förråd successivt.

Vi rekommenderar att du börjar med drinkar som Cosmopolitan, olika versioner av Mojitos eller Martinis. Dessa kan du även enkelt anpassa efter vad dina gäster föredrar för en mer skräddarsydd upplevelse.

Investera i rätt tillbehör

Med en shaker kommer du långt och det krävs inte avancerade tillbehör som är dyra för att du ska kunna göra ett stort utbud av drinkar. En sil är alltid bra att ha, särskilt om du ska göra Martinis. Hitta inspiration online och Youtube har många kunniga bartenders som visar hur man blandar ihop en riktigt smarrig drink. Du kan sedan dekorera som du vill och utöka dina kunskaper allt eftersom. Så vilka cocktails ska du börja med idag?