Fräscha upp hemmet inför en försäljning

Går ni i tankar att sälja fastigheten kan det vara en bra idé att se över hemmet och fundera vad som går att fräscha upp. Helhetsintrycket är otroligt viktigt och om mycket är halvklart kan många eventuella börja backa och fundera på om så mycket som synes inte är gjort ordentligt, hur är det då med det som inte syns?

En klassisk sak som kan bli lidande när man renoverar ett helt rum är att göra klart alla små detaljer. Listerna som behöver sättas upp ordentligt hela vägen efter både väggar och golv, de sista färg duttarna för att dölja spikhuvuden och liknande.

Gå därför igenom varje rum och kolla om det finns små insatser som kan göras för att det ska se helt klart ut eller ge ett bättre intryck. I köket kan det vara att byta handtag på alla skåpluckor. Det är en liten kostnad men kan göra en mycket stor skillnad. Att göra väldigt stora och kostsamma ändringar inför en försäljning är sällan motiverat. Kolla i så fall med en mäklare vad som rekommenderas i området där ni bor för att få ut så mycket pengar som möjligt.