Att inreda med detaljer

Nya tapeter, möbler och golv i all ära. Men vad som verkligen kommer att göra skillnad när du inreder, dekorerar eller renoverar ditt hem är detaljerna i hushållet. Detta kan vara allting från mindre inköp och accessoarer som till exempel ramar, klockor eller soffkuddar och som gör rummet mer gemytligt, till en något större investering som en fin matta i hallen eller välja ett passande val, bland utbudet av elgrillar till verandan.

Allting knyts samman till en helhetsbild, som gör att du aldrig vill lämna hemmets trygga vrå igen. Att justera detaljer i rummet, gör också att du kan anpassa hemmet beroende på säsong eller vilket humör du är på. Nya färger och former kan inkluderas, för att sedan tas bort när nya trender är på tapeten igen. Detta innebär att du kan ha samma basinredning året om, för att sedan anpassa rummet efter tiden på året.

Vad ska man tänka på?

Inredning är väldigt personligt och någonting som du måste ha i åtanke vid val av detaljer. Det är viktigt att du sätter en personlig prägel på ditt hem, samtidigt som hushållet såklart även ska vara enkelt att städa och praktiskt att använda.

Även fast det kan kännas viktigt att följa trender till punkt och pricka, kommer detta inte att ge ditt hus en särskilt personlig prägel. Detta är minst lika viktigt, för att du ska trivas i hemmet och för att det ska kännas som en behaglig plats, där du kan vila upp dig och känna dig motiverad.